26 грудня 2023 19:50

Майкл Оуен: "Беллінгем не стане кращим за Лампарда, Джеррарда і Скоулза"

Екс-нападник "Ліверпуля" і збірної Англії Майкл Оуен висловився про своє ставлення до півзахисника мадридського "Реала" Джуда Беллінгема.


"Беллінгем не стане автоматично кращим за Джеррарда, Лампарда і Скоулза, якщо виграє чемпіонат Іспанії, Лігу чемпіонів і чемпіонат Європи у 2024-му році. Але він може стати володарем "Золотого м'яча"! Рівень футболу Френка, Стівена і Пола тримався на найвищому рівні роками.


Безумовно, Джуд чудовий. Немає людини у світі, яка захоплюється ним сильніше за мене. Однак не можна сказати, що він домігся більшого, ніж ця трійця англійських півзахисників. Він повинен демонструвати найвищий рівень протягом п'яти-семи років, щоб стати з ними на один щабель", - цитує Оуена Goal.


Беллінгем перейшов у "Реал" із дортмундської "Боруссії" минулого літа за 103 мільйони євро. У поточному сезоні півзахисник провів за "вершкових" 21 матч у всіх турнірах, у яких відзначився 17 голами і п'ятьма асистами. Контракт гравця з мадридським клубом діє до кінця червня 2029-го року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними Transfermarkt, становить 180 мільйонів євро.