26 грудня 2023 10:05

Суд оштрафував Леманна на 420 тисяч євро. Він розрізав бензопилою дах гаража свого сусіда

Колишній голкіпер «Арсенала», «Боруссії» Дортмунд, «Шальке» та збірної Німеччини Єнс Леманн був оштрафований судом на 420 тисяч євро, повідомляє Bild.


За даними джерела, Леманн образився на свого сусіда за будівництво гаража, бо він закривав йому краєвид на озеро Штарнбергер-Зее. Він вирішив помститись йому і бензопилою розрізав балки гаража.

Перед цим Леманн вирвав кабелі камери відеоспостереження, щоб його не викрили, але він не знав, що вона також має додатковий акумулятор і може працювати в автономному режимі, завдяки чому його вчинок був зафіксований на відео.

Інцидент трапився у липні минулого руку. Окрім того, Леманна також спіймали на шахрайстві з уникненням плати за паркування в аеропорту Мюнхена. Скориставшись виїздом інших автомобілів, він прослизнув прямо за ними до того, як шлагбаум закрився, зекономивши близько 300 євро.

Районний суд німецького Штарнберга визнав 54-річного Леманна винним у знищенні чужого майна, спробі шахрайства та образі поліціянтів. Йому присудили штраф у 420 тисяч євро. Прокурор вимагав для нього 10 місяців позбавлення волі умовно, але суд вирішив не застосовувати таке покарання.