22 грудня 2023 10:38

Іспанська преса відреагувала на гол і виступ Довбика з "Бетісом": думки журналістів зійшлися на одному епізоді

У четвер, 21 грудня, Жирона не змогла втримати перевагу і втратила виїзну перемогу над Бетісом, зігравши внічию у матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії.


У грі з Бетісом в основі Жирони на поле вийшов український форвард Артем Довбик, який провів 64 хвилини і забив єдиний гол команди у зустрічі, впевнено реалізувавши пенальті у першому таймі.


Іспанська преса проаналізувала виступ Довбика, зупинившись на холоднокровному виконанні 11-метрового удару і упущеному моменті українця на 46-й хвилині зустрічі.

AS


«Пенальті виконував Довбик. І його спокій переміг спокій Руї Сілви. Йому не вдався удар, який міг зробити рахунок 0:2».


Mundo Deportivo



«Довбик відкрив рахунок у матчі, реалізувавши пенальті на 39-й хвилині. Він дуже вдало обдурив Руї Сілву. Тепер на рахунку українця одинадцять голів у чемпіонаті, він переслідує Беллінгема, у якого 13».


SPORT

«Довбик не схибив з пенальті, який відкрив рахунок і виправдав явне домінування червоно-білих на полі «Беніто Вільямарін» перед самою перервою.


Сценарій другого тайму був зовсім іншим, хоча Коуто знову був головним героєм. Новий прохід бразильця по флангу, після того, як він розбалансував відчайдушного Міранду, ледь не завершився другим голом Довбика».