22 грудня 2023 09:56

Кан — про звільнення з "Баварії": "В інтересах клубу, щоб ми мирно закрили цей розділ"

Колишній голова правління мюнхенської «Баварії» Олівер Кан розповів про свої стосунки з німецьким клубом після звільнення наприкінці минулого сезону.


«Нарешті, я хотів би прокоментувати поточну ситуацію: цього літа ми з футбольним клубом «Баварія» домовилися про припинення співпраці та про те, що в майбутньому ми ставитимемося один до одного з повагою.


Незважаючи на необачність і неправдиве зображення подій, я продовжуватиму поводитися чесно по відношенню до футбольного клубу «Баварія». На користь клубу також, щоб наприкінці року ми мирно закрили цей розділ.


Я щасливий залишатися частиною сім'ї «Баварії», моє серце завжди битиметься за цей клуб», — написав Кан на своїй сторінці в соцмережі Х (раніше Twitter).


Олівер провів у «Баварії» як гравець 14 років, зігравши 632 матчі, в яких пропустив 592 голи та 247 матчів зіграв «на нуль». З 2021 до 2023 року Кан був головою правління мюнхенської «Баварії». При ньому баварці двічі ставали переможцями Бундесліги, двічі вилітали до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, вилітали з Кубка Німеччини, а також вибороли Суперкубок Німеччини.