21 грудня 2023 14:49

"Вважаю, що я там не потрібний": Вакула розповів про клуб УПЛ, в який він не збирається повертатися

Український футболіст Владислав Вакула, який на правах оренди грав за Чорноморець, розповів про свій контракт з Поліссям.


«Так, у мене контракт до літа 2025-го року з Поліссям. Але ймовірність, що я повернуся в Полісся, також дорівнює нулю. Цієї зими буду, як вільний агент? Можна так сказати. Є команда, але, насправді, я без команди. Вільний агент на контракті», – сказав Вакула в інтерв’ю Sport-Express.ua.


Також 24-річний футболіст додав такі слова:


«Так. Я вважаю, що я там не потрібний, у житомирян сформована дуже хороша команда. Я все одно вболіваю за Полісся та бажаю їм успіху: займати найвищі місця. Я завжди цей клуб пам'ятатиму з дуже гарної сторони. Тут я виграв Першу лігу, це був класний час. Чи веду вже переговори з кимось? Сезон тільки закінчився, люди відпочивають. Вже після нового року буде щось ясніше».


З 2022 року контракт Вакули належить Поліссю.


Житомирський клуб у 2023-му році віддавав Владислава в оренду в Чорноморець, за який він зіграв сім матчів у чемпіонаті України та три у Кубку. В його активі у складі «моряків» одна результативна дія: асист на Даду Бельмонте в переможному матчі з Кривбасом за вихід у чвертьфінал Кубку країни.


Окрім Полісся та Чорноморця, Вакула також грав за Сталь (Кам'янське), Маріуполь, Шахтар, Десну та Ворсклу.


Фото: ФК "Шахтар"