19 грудня 2023 10:15

Іспанська преса відреагувала на дубль Довбика у ворота "Алавеса": що сказали журналісти про форварда "Жирони"

18 грудня Жирона в рамках 17-го туру Ла Ліги розгромила вдома Алавес з рахунком 3:0, а форвард каталонців Артем Довбик оформив дубль. Іспанська преса відреагувала на даний поєдинок у виконанні українця:


El Mundo Deportivo

«Смертельний. Його удар головою на 23-й хвилині відкрив рахунок і вивів господарів на шлях до перемоги. У нього вже був шанс раніше, на восьмій хвилині, коли після удару головою м'яч влучив у суперника і пройшов поруч зі стійкою.

На 59-й хвилині він знову забив з 11 метрів. Він святкував свій десятий гол у сезоні».

Sport

«Артем Довбик - ім'я, яке ще кілька місяців тому могли впізнати лише кілька міжнародних вболівальників, а тепер воно звучить на всіх полях Ла Ліги. Нападник Жирони продовжує дивувати всіх і кожного своєю результативністю, яка виводить його в число найкращих бомбардирів ліги».

Marca

«Довбик прагнув поповнити свій забитих м'ячів. Спочатку він це зробив головою, а потім не помилився, влучно пробивши з пенальті, зробивши рахунок 3:0 на 59-й хвилині».

Після перемоги над Алавесом Жирона маючи в активі 43 бали та посідає першу сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від мадридського Реала складає два бали.