17 грудня 2023 21:39

Ван Дейк про 0:0 з МЮ: "Перемогти намагалася лише одна команда. "Ліверпуль" був кращим у всіх аспектах. Вони радіють через один бал, а ми розчаровані"

Вірджіл ван Дейк заявив, що «Ліверпуль» був кращим за «Ман Юнайтед» у всіх аспектах.


Захисник Ліверпуля поділився думками про підсумки матчу 17-го туру АПЛ, в якому суперники зіграли внічию з рахунком 0:0.

- Чи відчуваєте ви розчарування?

- Сто відсотків. Якщо подивитися на те, як ми грали у цьому матчі, то більшою мірою ми контролювали м'яч та створювали гольові можливості.

Перемогти у цьому матчі намагалася лише одна команда.

Звісно, ми хочемо вигравати кожен матч, і саме тому є розчарування результатом. Іноді нам не вистачало правильного рішення.

Ми продовжимо рухатися вперед, але цей підсумок гри засмутив, тому що ми були кращими у всіх аспектах. Вони радіють із-за одного очка, а ми розчаровані тим, що здобули один бал.

Очевидно, що суперник перебуває не в найкращій ситуації, але ми мали перемогти у цьому матчі. Нам потрібно винести уроки з певних ситуацій, і я знаю, що ми це зробимо.

Минулого сезону у нас не було хороших передчуттів перед грою з «Манчестер Юнайтед», але ми переконливо виграли той матч, але зараз минулий сезон не береться до уваги, – сказав Вірджіл ван Дейк.