17 грудня 2023 19:35

"Хочу виграти чемпіонат та повернутися до збірної". Колишній вінгер "Динамо" поділився амбітними планами на 2024 рік

Колишній вінгер "Динамо" Дерліс Гонсалес, який виступає за парагвайську "Олімпію", розповів про свій недавній візит до Бразилії, пов'язаний з його реабілітацією після важкої травми.


"Я поїхав здати деякі аналізи в Бразилію, щоб розвіяти свої сумніви. На щастя, ці дослідження виявилися хорошими, ці тести виявилися позитивними. Лікар сказав мені, що мені нема чого турбуватися про хрестоподібні зв'язки. Це дозволило мені заспокоїтися.


Так, у мене утворився фіброз під коліном, що могло мені завадити. З моменту мого прибуття з Бразилії ми працювали над цим, щоб мати можливість добре провести передсезонний збір", – сказав він.


Крім того, колишній динамівець назвав свої цілі на наступний рік - виграти трофеї з "Олімпією" та повернутися до збірної Парагваю.


"Я прагну спочатку повністю відновитися, а потім почати 2024 рік, уже думаючи про те, яким буде чемпіонат для "Олімпії". Хочу спробувати його виграти, тому що цього 2023 року ми не вдало провели час, ми знаємо, що це, і ми повинні спробувати це змінити. Моя перша мета - добре відновитися, добре працювати з клубом, чого нам не вдалося цього року. Ми страждали, і ми це усвідомлюємо.


По-перше, нам було дуже боляче залишитися поза Кубком Лібертадорес, тому що ми знаємо, що "Олімпія" в Лібертадорес - це щось інше. Неучасть у цьому змаганні завдає шкоди, але це означає, що ви повинні робити все, щоб це змінити. Очевидно, з результатами гри ви починаєте думати про те, що таке національна збірна, адже також буде Кубок Америки. Якщо я почуваюся добре і у мене все добре в клубі, про це можна подумати (національна збірна)", - цитує Дерліса Onefootball.com з посиланням на Tigo Sports.