17 грудня 2023 13:19

Мерфі: "Без Бруну тен Хагу легше скласти план на гру. Рашфорд потрібен у старті – з капітанською пов'язкою"

Денні Мерфі вважає, що відсутність Бруна Фернандеша може піти на користь «МЮ».

Капітан «Манчестер Юнайтед» пропустить матч 17 туру АПЛ проти «Ліверпуля» через перебір жовтих карток.


«Дискваліфікація капітана полегшує тренеру складання плану на гру. Бруну – відмінний гравець, але щоб включити його до складу на «Енфілді», Еріку тен Хагу довелося б використовувати його широко.


Без нього «Юнайтед» може зіграти щільніше із трійкою півзахисників із Соф'яна Амрабата, Коббі Майну та Скотта Мактомінея, а також отримати темп на флангах для контратак від Маркуса Решфорда, Алехандро Гарначо та Антоні.


Якби Бруну зайняв одну з цих позицій, то перехід із оборони в атаку був би не таким швидким. А Мактоміней зможе висуватися вперед, щоб підтримувати Расмуса Хейлунда.

І якби я був тен Хагом, який бореться за свою роботу, то поставив би Решфорда до складу одразу після хвороби – і з капітанською пов'язкою.


Упевнений, деяким уболівальникам це не сподобається, враховуючи його форму, що розчаровує цього сезону, але робота тренера – ставити до складу кращих. Решфорд - один з них, так що ризикни, поклади на нього додаткову відповідальність і подивися, як він упорається.


Не можна сказати, що Антоні та Гарначо – безальтернативні гравці старту. Гарначо чудово проявляв себе цього сезону, але останнім часом виглядав змученим. Але, можливо, його все ж таки варто використати праворуч, щоб Решфорд зміг зайняти кращу позицію зліва», – написав екс-гравець «Ліверпуля» в колонці для Daily Mail.