16 грудня 2023 19:09

"Челсі" переміг аутсайдера АПЛ, Мудрик знову розчарував: український вінгер синіх став найгіршим гравцем матчу

У матчі 17-го туру Англійської Прем'єр-ліги лондонський Челсі, за який виступає Михайло Мудрик, приймало Шеффілд Юнайтед. Гра закінчилася перемогою господарів (2:0).

Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик з'явився у стартовому складі синіх на матч чемпіонату Англії проти Шеффілд Юнайтед.


В першому таймі Челсі володіло ініціативою, однак ніяк не могло забити. А гості мали один небезпечний момент. Арчер знайшов трохи вільного простору та пробив з далекої відстані, але м'яч пролетів поруч із правою стійкою.


На перерву команди пішли за рахунку 0:0.


В другій половині гри підопічні Почеттіно забили швидко два м'ячі. Спочатку Стерлінг віддав точний пас, яким скористався Коул Палмер, з меж штрафного майданчика низом відправивши м'яч у сітку, а потім Палмер прокинув шкіряного партнерові, яким виявився Джексон і тому залишилось не схибити пробиваючи по порожніх воротах.


На 69-й хвилині гри Михайло Мудрик залишив поле. Портал SofaScore оцінив дії українця у цьому матчі на 6.4, що є найгіршим балом в команді. Також українець запам'ятався невдалим ударом по воротах Шеффілда.


АПЛ, 17-й тур


Челсі — Шеффілд Юнайтед — 2:0

Голи: Палмер, 54, Джексон, 61