16 грудня 2023 14:35

В Бельгії заперечили інформацію, що "Валенсія" хоче достроково повернути Яремчука "Брюгге"

Бельгійське видання Nieuwsblad.be заперечує інформацію журналіста Marca Дієго Піко, що «Валенсія» взимку хоче достроково розірвати угоду з «Брюгге» щодо оренди Романа Яремчука.


Розірвання договору оренди наразі не розглядається іспанським клубом. Бельгійська команда не отримувала подібних запитів.


Сам українець теж не має наміру повертатися зараз до Бельгії. Нападник та його сім’я почуваються у Валенсії як вдома, у них приємні умови для життя, в тому числі кліматичні. Ще один плюс - в регіоні чисельна українська громада.

Але головною складовою для Яремчука є спортивна. Йому потрібно регулярно грати, щоб повернутися до основного складу збірної України, де його місце зайняв Артем Довбик з «Жирони».

У «Валенсії» у футболіста більше шансів отримувати ігрову практику, ніж в «Брюгге» (перейти в іншу команду взимку він не зможе, бо вже заграний за дві команди протягом сезону).


Головний тренер «кажанів» Рубен Бараха розглядає можливість випустити Яремчука у стартовому складі на гру з «Барселоною», яка пройде сьогодні, 16 грудня, о 22^00.


Яремчук забив 1 гол у 12-ти матчах за «Валенсію», зігравши 347 хвилин. Його оренда розрахована до завершення сезону.