16 грудня 2023 13:25

"Валенсія" хоче позбутись Яремчука: в Іспанії повідомили подробиці шокуючого рішення

Роман Яремчук ніяк не може віднайти свою гру. Наш співвітчизник не запалив у Бенфіці, не став основним у Брюгге та не вражає своєю результативністю у Валенсії.


В Іспанії розчаровані грою Яремчука і навіть ухвалили рішення передчасно розірвати оренду з Брюгге. Про це повідомив журналіст Дієго Піко.


Нащ колега повідомив, що керівники Валенсії ухвалили рішення терміново припинити оренду українського форварда бельгійського Брюгге Романа Яремчука.


«Яремчук демонструє недостатньо. Але ми повинні залишатися інтелектуально коректними. Роман не був «планом А» Валенсії під час літнього трансферного вікна. Довгий час клуб хотів придбати інших нападників.


Коли це виявилося безрезультатним, рада директорів поквапилася, і поспіхом підписала Яремчука. Це розчаровує: він ще не довів, що може приносити користь».


Журналіст зазначає, що «кажани» не розглядали українця, як пріоритетний варіант для посилення нападу, але підписали його через відсутність доступних для трансферу більш якісних форвардів на той час.


«Клуб хоче позбутися Яремчука якомога швидше. Вони зроблять все можливе цієї зими, щоб знайти рішення», – наводить слова Піко Het Nieuwsblad.


Роман Яремчук провів за Валенсію 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах, забивши лише один гол.


Контракт українця з Брюгге чинний до 30 червня 2026 року.


Transfermarkt оцінює 27-річного форварда у 4 мільйони євро.


Після 16-ти турів Валенсія має в активі 19 очок та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.