16 грудня 2023 12:34

Лунін чи Кепа: президент "Реалу" Перес вибрав наступника Куртуа в "королівському клубі"

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін скористався травмою Кепи Аррісабалага, зумів проявити себе та здобув довіру головного тренера команди Карло Анчелотті.


Повідомлялося, що у наступному матчі мадридців, попри відновлення Кепи, який вже зіграв проти Уніона (3:2) в основі Реалу вийде саме Лунін. Загалом це може свідчити про те, що Анчелотті серйозно розглядає 24-річного гравця як основного голкіпера команди.


Таке ж рішення поділяє президент мадридського клубу Флорентіно Перес, який вбачає в Андрії спадкоємця основного воротаря Реалу Тібо Куртуа, який наразі відновлюється після серйозної травми.


Ця зміна ролей може вплинути на майбутнє Луніна в клубі, яке досі здавалося невизначеним. З іншого боку, ситуація Кепи, який виступає за Реал на правах оренди з Челсі, ускладнюється, якщо він все ж втратить місце у старті.


Мадридському клубу буде важко виправдати інвестиції у розмірі 25 млн євро в повноцінне підписання Аррісабалаги наприкінці сезону, якщо іспанець відправиться на лаву запасних, повідомляє DonDiario.


У нинішньому сезоні Лунін провів вісім матчів, у яких пропустив п'ять голів та чотири поєдинки відстояв на «нуль».


Повідомлялося, що його контракт з клубом чинний до літа 2025 року, а самим гравцем цікавиться низка європейських клубів.


Кепа у цій кампанії зіграв у 14-ти матчах за мадридців, пропустив 12 голів та шість ігор провів на «нуль».


Матч Реалу з Вільярреалом відбудеться у неділю, 17 грудня. Початок зустрічі запланований о 22:00 за київським часом.