14 грудня 2023 21:58

Деку відчитав де Йонга перед відправкою "Барси" до Антверпена. Хавбек заявив, що не летить через хворобу, але спортдиректор вважав це відмовкою

У Барселоні вважають, що Френкі де Йонг пішов на обман перед грою в ЛЧ.


Учора каталонці поступилися "Антверпену" (2:3) у заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів. Повідомлялося, що президент Жоан Лапорта наполягав на включенні до заявки низки основних футболістів, розраховуючи отримати 2,8 млн євро призових у разі перемоги.

Як заявив в ефірі RAC1 журналіст Маріус Карол, перед вильотом до Антверпена спортивний директор «Барселони» Деку дзвонив де Йонгу і звітував за те, що той не з командою. Хавбек відповів, що він хворий, на що португалець сказав: «Що означає «хворий»? Чи є підтвердження від лікаря?»


Де Йонг заявив, що в нього жар, але Деку йому не повірив. «Він вважає, що це відмовка», – наголосив Карол.

При цьому Алі Дурсун, агент футболіста, надалі спростував інформацію про будь-які розбіжності: «Це найбільша нісенітниця, яку тільки повідомляли про Френка останнім часом. Гравець просто захворів, його лихоманило, він не міг полетіти і зіграти. Цей хлопець – професіонал. Не було жодних криків по телефону, жодних запитань. Все подається в ключі, відносини з Деку хороші».