14 грудня 2023 17:24

Малиновський повертається після дискваліфікації: головний тренер "Дженоа" взяв слово щодо українця

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно перед матчем Серії проти Ювентуса висловився стосовно кадрових питань своєї команди, згадавши про Руслана Малиновського.


У п'ятницю, 15 грудня, Дженоа на своєму полі зіграє проти Ювентуса у матчі 16-го туру чемпіонату Італії. Український півзахисник Руслан Малиновський після того, як пропустив поєдинок з Монцою (0:1) через дискваліфікацію, знову матиме можливість допомогти своїй команді.

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно перед матчем з Ювентусом висловився стосовно своїх кадрових рішень, згадавши й Малиновського.


«Моє бажання полягає в тому, щоб привести гравців, які є в моєму розпорядженні, до правильного стану. Я хочу пропонувати супернику наш футбол. Це особливість цієї команди. А далі йдуть рішення по складі, від Малиновського повище, Альберта нижче, і до Пушкаша».


Окрім цього, тренер відповів на запитання стосовно того, що він занадто пізно робить заміни у матчах.


«Або я залишаю гравців, у яких судоми і небезепека травми або ми не говоримо ні про що. Якщо Мессіас грає два матчі поспіль, зрозуміло, що його треба замінити, те ж саме стосується і Малиновського», – приводить слова спеціаліста TUTTOmercatoWEB.com.