12 грудня 2023 09:37
6

Ігор СУРКІС: "Можна мене критикувати, але трансфери заради трансферів ми робити не будемо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про своє бачення трансферної політики клубу.


- Я готовий посилювати команду, але тільки футболістами, які посилюватимуть нашу гру, а не підписувати заради кількості чи для галочки. Наразі дуже важко запросити гравців, які хотіли б сюди поїхати. Робитимемо все, щоб усі трансфери, які будуть потрібні головному тренеру, відбулися. Ми маємо дуже велику кількість людей, яких ми хотіли запросити і до війни, і сьогодні. Але не всі хочуть їхати до України. Наш внутрішній ринок ми теж розглядаємо, але я не бачу тут тих футболістів, які могли б суттєво підсилити нас. Тільки у "Шахтарі". У нас є молодь, яка має прогресувати та вливатися до першої команди.


Футболісти "Полісся" та "Кривбасу"? Вони грають у "Поліссі" та "Кривбасі". Так склалося, що зараз війна і вони наші конкуренти. Якби не було війни, то за перше місце виборювали б перше місце. Це "Динамо" та "Шахтар". Багато хто забув, які у нас були трансфери до війни. Були Драгович, Віда, Ленс, Теодорчик, Мбокані. У нас були дуже якісні футболісти. Такі, що наші українські гравці не потрапляли до складу. Той самий Яремчук.


Тому до наших футболістів сьогодні потрібно ставитись дуже дбайливо. Ми маємо дуже гарну школу 2006 року. Два-три гравці звідти поїдуть на збір із командою. це Пономаренко, Михавко. Ми маємо подивитися на наших хлопців. Це важливо для збірних України різного віку та для "Динамо". Дуже приємно, коли ми перші у рейтингу за кількістю своїх вихованців у команді. Можна мене критикувати, але трансфери заради трансферів ми не робитимемо. Робитимемо те, що хотітиме головний тренер. Ми підписали Лонвейка та бразильця. Щойно прилетіла ракета, вони одразу побігли додому. Я просив залишитися Кендзьору та Вербича. Вони не схотіли. Сім'ї, мами, тата - всі бояться.

Нападника треба, Ванат один та й то....
Дуже важко запросити? Не потрібно нити. Не має не вирішуємих питань, є люди, які це зробити не можуть. От і все.
Лонвейк це і є трансфер ради трансферу. фантастична посередність.
Защитник нужен срочно центральный с глазами и дриблингом.
Который не боится идти вперед делая разницу.
Вчера Дьячук 2 обыгрыша, это при том что 10 игроков оболони.
Нам надо вскрывать автобусы.
Это проблема.
В кінці трансферного вікна хуяк і підписали Рамадані-2 чи якогось збірника Ямайки, Венесуели або з Африки.
Бла,бла,бла. Ответ по методичке.