12 грудня 2023 08:08

Оуен: "Деякі ідіоти досі критикують мене за перехід до МЮ"

Колишній нападник «Ліверпуля» та «Ньюкасла» Майкл Оуен розкрив подробиці та причини свого переходу до табору «Манчестер Юнайтед».

Деякі ідіоти все ще критикують мене за те, що я грав у Манчестер Юнайтед, але це трапляється дуже рідко. Це можуть бути дивні люди у «Твіттері» чи інших мережах.


Думаю, будь-яка розсудлива людина або та, кому я пояснював це рішення більше двох хвилин, приходить до розуміння. Я б повернувся до «Ліверпуля» з «Ньюкасла» пішки!


Я говорив зі Стівеном Джеррардом і Джеймі Каррагером і просив їх передати Рафі Бенітесу, що я вільний! Я говорив про це багато разів після виходу з Ліверпуля. Люди, знайомі з цією історією, зрозуміють, як тоді все розвивалося. Вони знали, що я відчайдушно хотів повернутися до «Ліверпуля» протягом усієї своєї кар'єри, оскільки це моя команда. Однак я не був потрібен тренеру, оскільки до клубу прийшов Фернандо Торрес, а потім, після його відходу, прийшов і Луїс Суарес.


Зрештою грати у футбол було моєю роботою, і мені потрібно було залишатися на висоті. З усіх команд, які були доступні після того, як я залишив Ньюкасл, Манчестер Юнайтед був, безумовно, найкращим варіантом», - цитує Оуена Liverpool Echo.


Нагадаємо, Оуен також виступав за мадридський "Реал".