11 грудня 2023 19:02

Новий акціонер МЮ Реткліфф висміяв Бруну в книзі, порівнявши його симуляцію при 0:7 від "Ліверпуля" з поведінкою регбістів Островів Кука

Новий акціонер "МЮ" розкритикував Бруну Фернандеша після 0:7 від "Ліверпуля".


Найближчим часом Джим Реткліфф увійде до складу керівників Манчестер Юнайтед. Британський мільярдер купить у родини Глейзерів 25% акцій клубу за 1,25 мільярда фунтів.


Глава хімічної компанії Ineos випустив книгу про своє підприємство – Grit, Rigour & Humour: The Ineos Story, в якій приділив увагу спорту та португальському хавбеку.


Реткліфф згадав подорож Тихим океаном, під час якого він «відчував, як тремтить земля щоразу, коли житель Островів Кука врізався в іншого в матчі місцевої ліги з регбі». Він уточнив, що одного гравця «повезли до кузова пікапа зі зламаною ногою».

«І як же це відрізняється від поведінки Бруна Фернандеша, що вчепився в своє незаймане обличчя під час недавнього розгрому від «Ліверпуля», – написав Реткліфф.


У березні "Юнайтед" поступився на виїзді "Ліверпулю" з рахунком 0:7. В одному з епізодів Бруну опинився на газоні та схопився за обличчя, він вказував судді на те, що його вдарив суперник.


17 грудня команди знову зустрінуться на "Енфілді".