10 грудня 2023 13:23

Мюллер єдиний із гравців "Баварії" дав коментар після 1:5 з "Айнтрахтом": "Було б безглуздо, якби тут зараз стояли 19-річні"

Нападник "Баварії" Томас Мюллер прокоментував поразку в матчі з "Айнтрахтом" (1:5) - він єдиний із гравців мюнхенців, які прийшли дати коментар у флеш-зоні.

– Насамперед ми маємо привітати «Айнтрахт», вони заслужили на перемогу. Франкфурт був дуже ефективним. Поразка 1:5 має бути реакцією, двигун гніву повинен запрацювати.

Ми припустилися індивідуальних помилок, звичайно, це не допомагає, якщо ви хочете зробити камбек. Взагалі, я віддаю перевагу тому, щоб все погане відбувалося в одному матчі. Ми дамо відсіч, ми повернемося.

– Ви насправді не мали жодного відношення до 5 пропущених голів. Але завжди підходИте та пояснюєте речі. Іноді це дратує, чи не так?


- Зовсім ні. Це частина роботи. Ви ставите питання 5, 10 чи 15 років – незалежно від результату. Ми обоє любимо свою роботу, а це її частина. Хоча, звісно, ми не любимо програвати.


– Але це також частина роботи товаришів за командою – відповідати на запитання та пояснювати складні речі.

– Вони роблять це досить часто. Але звичайно: якщо у вас є пенальтист, який дуже впевнено виконує пенальті, тоді ви відправляєте його бити наступного разу. Коли справа доходить до коментарів після матчів – Нойєр і я тут найдосвідченіші. Тому я продовжую приходити у флеш-зону. Було б нерозумно, якби 19-річні стояли тут зараз і, можливо, дозволили вивести себе на слизьку кригу, – сказав Мюллер.