9 грудня 2023 16:17
4

"Я вже трохи "пої​хав" на цьому": Сабо бореться проти російських коригувальників - колишнiй тренер розповів шокуючі деталі

Колишній тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо розповів як проходять його прогулянки столицею України під час війни та про свою боротьбу з коригувальниками.


З лютого 2022 року Україна перебуває у стані війни проти російських окупантів. Йожеф Сабо, незважаючи на свої 83 роки, також робить свій внесок у перемогу нашої країни – екс-наставник бореться проти коригувальників вогню в Києві.


«Вчора на Хрещатику теж бачив одного, стояв із триножкою, камерою та знімав у бік універмагу. Я підійшов до нього, кажу: Ви що робите? Покажіть мені дозвіл на зйомку. Може ви для Росії знімаєте? Він злякався, почав щось бурмотити: Ви що, я такого ніколи не зроблю. Я вже трохи «поїхав» на цьому».


Сабо зазначає, що коригувальників ловлять по всій країні, тому він і займається їх пошуком у Києві.


«Ну а що робити, якщо пишуть, що коригувальників ловлять щодня у різних містах України: Києві, Херсоні, Одесі, Полтаві, Чернігові. Зрадники скрізь! Отже, вони одержують від Росії хороші гроші», – резюмував Сабо в інтерв'ю для «Спорт-Експрес».

Шукає парашних коригувальників та дає про це інтерв'ю парашному спорт-експресу. Чи не так виглядає маразм?
Сховати
Кепа, це не той спорт-експрес
Сховати
Евгений Сидаш, ага, пардон, зрозумів...
Тю, чогось скаргу надіслало))