9 грудня 2023 15:14

Денис БОЙКО: "Велика подяка всім без виключення хлопцям і дівчатам, які боронять нашу країну"

Воротар «Полісся» Денис Бойко висловив подяку всім, хто служить у Збройних силах України.

– Ви відчуваєте вже себе на стадіоні «Полісся» як вдома?


– Так, звичайно. Я вже казав у декількох інтерв’ю: для мене «Полісся» – це родина. Це родина, команда, яка, по-перше, дала мені дуже багато за цей короткий проміжок часу. Я дуже вдячний президенту клубу, керівникам, тренеру і колективу.


Для мене це дуже цінно. Я дуже ціню цю довіру і ці відносини з футбольним клубом «Полісся». Тому для мене «Полісся» – це дійсно як родина.


Я дуже радий і щасливий, що перебуваю саме в цій команді, бо в нас все тут супер. Я дуже вдячний усім без виключення, хто має відношення до цього клубу, і хочу побажати всім успіху, напевно, вже в новому році.


Хочу сказати слова подяки хлопцям з ЗСУ нашим, яких ви бачите там. Банер вже зняли, але він висить кожен матч. Хлопців немає, але вони думками, і, напевно, й дивляться по якихось там гаджетах наші матчі, якщо є можливість.


Хочемо сказати велике «Дякую» не тільки нашим уболівальникам, а і всім хлопцям з ЗСУ, які дають нам можливість на сьогоднішній день грати в футбол, отримувати ці емоції, цей адреналін, ці моменти, які роблять нас на маленьку дещицю, напевно, але трошки щасливішими, трошки радіснішими.


Ми можемо грати й займатися улюбленою справою. Тому велика подяка всім без виключення хлопцям і дівчатам, які боронять нашу країну.


Я вважаю, що кожна людина, яка допомагає або на фронті, або гуманітарною допомогою, або ще якось, як вона може, нашій країні – це без виключення всі герої. Тому низький уклін усім цим людям і ще раз велика подяка.


– Коли робимо трансляції, нам пишуть у чаті: «Ми з такої-то бригади, а ми з такої». Вам пишуть під час матчів чи після матчів військові.


– Після матчів – звичайно, і, в принципі, весь час. Буду казати за себе, я знаю, і хлопці, тут нічого приховувати – всі хлопці без виключення, напевно, спілкуються з нашими угруповуваннями, які зараз перебувають на фронті, і просто з військовими.


У когось родичі там, у когось з одного села чи міста знайомі чи ще хтось. Дуже багато людей пішло боронити нашу країну, тому дуже багато хлопців спілкуються. Вони нас підтримують, звичайно, бажають нам тільки успіхів, перемоги, за нас уболівають.

Це дуже приємно, але ще раз скажу: футбол футболом, дуже приємно, що ми сьогодні можемо грати, але найголовніша перемога в нас попереду – перемога нашої країни, – сказав Бойко.