9 грудня 2023 14:58

Іспанське ЗМІ заявило, що Лунін збирається покинути "Реал" взимку та назвало всі зацікавлені клуби

Український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін хоче покинути «вершкових» під час зимового трансферного вікна.


За інформацією іспанської преси, 24-річний українець втомився і ситий по горло тим, що відбувається в мадридському клубі з позицією голкіпера. У нього є кілька серйозних пропозицій із Ла Ліги і не тільки.


Головним варіантом є «Вільярреал», який може запропонувати українцю ігровий час. «Жовта субмарина» хоче отримати українця вже в січні, а «Реал» може виручити за цей трансфер непогану суму. Однак керівництво Королівського клубу до відновлення Куртуа після травми не поспішатиме з продажем Луніна.

Серед інших претендентів також називають «Бетіс» і «Севілью», які уважно стежать за ситуацією.


Також після завершення контракту з «Реалом» підписати Луніна як вільного агента бажає шотландський «Селтік». Найновіший із варіантів – «Галатасарай», але окрім турецької преси ніхто із серйозних видань це не підтверджував.

Зазначимо, що навіть після травми Тібо Куртуа Лунін не став основним воротарем, а головний тренер Карло Анчелотті ясно дав зрозуміти, що Кепа Аррісабалага є для нього пріоритетним вибором.


Раніше повідомлялося, що український воротар таємно продовжив контракт із «Реалом», і його угода діє до літа 2025 року, а не до літа 2024-го, як вважалося раніше.

Андрій Лунін перейшов у «Реал» із «Зорі» у 2018 році за 8,5 млн євро. За цей час зіграв лише 24 матчі у складі мадридського клубу в усіх турнірах.