8 грудня 2023 19:01

Унаї Емері: "Якщо у 30-му або 32-му турі "Астон Вілла" буде в топ-4 АПЛ - можливо, зможемо називати себе претендентами на ЛЧ"

Головний тренер «Астон Вілли» Унаї Емері поділився думками про перемогу над «Манчестер Сіті» (1:0) та очікуваннями від матчу з «Арсеналом».


«Кваліфікуватися в ЛЧ - велика мотивація. Кожне місце зараз важливо для нас. Можемо почекати до 30-го або 32-го туру. Якщо на той момент будемо в топ-4 таблиці - можливо, зможемо називати себе претендентами.

Тепер ми повинні бути щасливими та зосередженими. Ми насолоджувалися цим моментом після завершення матчу з «Сіті» (1:0), розділили його з нашими фанами на «Вілла Парк». Але тепер треба на 100% сфокусуватися на «Арсеналі».

Знову ж таки, це великий виклик і чудовий момент, але ми дуже зосереджені на нашій професійній роботі в матчі з «Арсеналом».


Дуже важливо те, як ми завершили матч з «Ман Сіті», бо виконали на полі чудову, але тяжку роботу. Нам довелося багато відпочивати після цього. До цього ми мали матчі 30 листопада та 3 грудня. Буде дуже важливо, в якому ментальному та фізичному стані будуть наші футболісти», - сказав Емері.


«Астон Вілла» перебуває на 3-й позиції в АПЛ. Наступний матч - завтра, 9 грудня, вдома проти «Арсенала».