6 грудня 2023 22:23

"Подав ознаки життя": Яремчук дізнався про вердикт іспанських ЗМІ після прем'єрного голу за "Валенсію"

У Іспанії оцінили виступ нападника Валенсії Романа Яремчука у 1/32 Кубка Іспанії.


"Кажани" в напруженому матчі здобули путівку в 1/16 фіналу Кубка Іспанії, обігравши Аросу 1:0. Єдиний м'яч у матчі забив Роман Яремчук. Для українця гол став дебютним за Валенсію з моменту переходу.


Іспанська преса оцінила виступ нападника "кажанів", але Яремчуку не судилося стати найкращим. Найвищі оцінки отримав голкіпер Валенсії Хауме Доменек. Виступ українця оцінили переважно в шість балів.


Plaza Deportiva (6): "Нападник повинен забивати, і Яремчук нарешті це зробив. Окрім гола, він виграв кілька індивідуальних поєдинків, користуючись своєю силою".


Super Deporte (6): "Нападник у футболці Валенсії нарешті став автором гола. Яремчук добре рухався, особливо спиною до воріт".


Relevo: "Роман Яремчук подає ознаки життя. Валенсія перемогла Аросу з рахунком 1:0. Найкращою новиною, мабуть, єдиною, окрім проходу до наступного раунду, став саме гол українця, якого довго чекали. Яремчук здавався більш активним, ніж в інших матчах, демонстрував сміливість, якої ми не бачили досі. Бараха попросив своїх гравців виконати крок вперед і Роман його зробив".


Нагадаємо, що Роман Яремчук виступає за Валенсію на правах оренди з Брюгге. За "кажанів" українець зіграв у 11 матчах.