5 грудня 2023 11:45

Гарі Невілл: "МЮ застряг у циклі провалів, особливо якщо дивитися на витрати та успіхи минулого"

Гарі Невілл висловився про невдачі «Манчестер Юнайтед» останніми роками.


"Манчестер Юнайтед" був дуже поганий проти "Ньюкасла". Справді поганий. Рахунок 0:1 не відбиває всю правду.

"Пам'ятаю, як ми грали проти «Ювентуса» у сезоні-1995/96. Програли 0:1, але відчувалося як 0:7. Те саме, мабуть, гравці «Манчестер Юнайтед» відчували після матчу з «Ньюкаслом». Їх взагалі не було у грі, хоча рахунок 0:1 справляє враження напруженого та рівного матчу.

Нестабільність у всіх сферах підриває тебе: ви втрачаєте віру та перестаєте довіряти один одному. А вони такі нестабільні: то піднімаються, то опускаються. Від гри до гри, від тайму до тайму. Тепер є закономірність, якої не позбутися – «МЮ» не може грати проти топ-команд у гостях.

У середу ввечері "МЮ" грає з "Челсі", це буде досить важкий матч. Потім - "Борнмут", а потім - "Енфілд". Поговоримо про шкоду, яку завдав минулий сезон. Вони скажуть, що зосереджені на «Челсі», але думатимуть будуть про те, що вони гратимуть у гостях, і це «Ліверпуль».

Ми вже бували тут раніше. Схоже на день бабака. Гравці виглядають трохи незацікавленими, мова тіла погана, виступи середні, тренера критикують, скаутам починає діставатися, власники не виконали свою роботу з продажу клубу, хоч це вже й давно продовжується. Незалежно від того, чи це зроблять цього чи наступного тижня, здається, що це неминуче.

"Юнайтед" застряг. Вони застрягли в циклі провалів, особливо якщо дивитися на витрачені суми та успіхи минулого. І це не зміниться до реальних структурних змін. Я говорю про це знову і знову. Більше нема рації про це кричати», – написав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».