4 грудня 2023 18:19
2

Ігор ЦИГАНИК: "Хто компенсує "Динамо" виїзд на матч із "Минаєм"?"

Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми "Циганик LIVE" висловився про перенесення матчу "Минай" - "Динамо".

- Матч "Минай" - "Динамо" не відбувся виключно через недбалість наших футбольних функціонерів. І тут хтось має нести покарання. Ужгород – це не Кривий Ріг, ні Дніпро, ні Харків. У нас півтора роки лунають тривоги. Невже не можна було передбачати таку історію, що тривога може бути тривалий час. Там у принципі можна було проводити матч. Впевнений, що "Динамо" цього хотіло.


А проблема вся в тому, що у нас центр ліцензування УАФ багато років займається лише тим, що отримує винагороду за те, щоб допускати чи не допускати клуби до змагань. Так не можна. Винен центр ліцензування, який дав змогу "Минаю" заявити цей стадіон. Можна ж було якось домовитися, що якщо немає освітлення, тоді відповідальність несе клуб. Там більше, що поряд є стадіон "Авангард" і можна було прорахувати всю цю історію. У нас грудень місяць, і у нас темніє о 16:00 – 17:00. Це можна прорахувати? Чому "Минаю" видали безумовну ліцензію на цей стадіон.


Тепер Прем'єр-ліга визнала цей поєдинок недограним через тривалу повітряну тривогу. Хто компенсує "Динамо" виїзд на цей матч? Це форс-мажорна обставина. Де зараз шукати дірки у календарі? Ви бачили скільки у нас недограних матчів? У нас лідери навесні гратимуть за два дні. Напевно, "Динамо" зараз думає над тим, щоб оскаржити рішення Прем'єр-ліги у КДК. Нехай там пояснять, чому трапилася така ситуація. Чому матч не відбувся. Хтось компенсує витрати.

кало-мойский
Зверніться до Банкової може там вам допоможуть