3 грудня 2023 11:15

"В нього була купа прихильниць серед жіночого кола": екс-гравець збірної України висловився про Мілевського

Колишній футболіст національної команди України Артем Федецький дав коментар з приводу того, чи викарабкається екс-форвард жовто-синіх Артем Мілевський з тієї ситуації, в якій він опинився.

Екс-захисник збірної України Артем Федецький висловився стосовно того, чи повернеться колишній форвард жовто-синіх Артем Мілевський до минулих кондицій після того, як його виписали з лікарні.

«Дай Бог. За нього всі переживають. Така ситуація може статися з кожною людиною. Коли Артем був на піку своєї футбольної кар’єри, заробляв багато грошей, то в нього була купа друзів та шанувальників і прихильниць серед жіночого кола. Зараз із ним сталась така ситуація, його потрібно підтримати», – сказав Федецький в інтерв’ю «Українському футболу».


Також екс-футболіст Карпат та Дніпра додав такі слова про Мілевського:


«Артем – сильна людина і він повинен усвідомити, що ще потрібен людям і може багато принести користі. Мілевський повинен зробити переналаштування в голові, зібрати всю волю в кулак, відкинути негативні моменти і рухатись далі».

За словами Федецького, Мілевський зможе пройти ці випробовування:


«Бог дає життя не просто так і його потрібно цінувати. Артем повинен це усвідомити і в нього все вийде. По-перше, він повинен допомогти собі сам, бо якщо людина цього не хоче, то вже ніхто не допоможе. Справжні друзі, які готові йому допомогти, в нього є».