30 листопада 2023 10:05

Бруну про 3:3: "Тепер від МЮ нічого не залежить. Ми пропустили по-справжньому погані голи"

Бруну Фернандеш емоційно висловився після нічиєї з «Галатасараєм» (3:3).


«Це дуже важко. Ми пропустили по-справжньому погані голи. Потрібно було контролювати ситуацію у кожному з цих випадків. Ми двічі вели в рахунку, ми мали дуже багато моментів, щоб убити інтригу. Ми діяли недостатньо чітко.

Мені нема чого пояснювати. Ми пропустили два голи, тепер ми нічого не можемо вдіяти. Звичайно, ми могли зіграти краще в епізодах із цими голами, але зараз все так, як є. Після кожного пропущеного гола ми мали багато моментів, щоб забити ще. Наприкінці матчу ми мали чотири моменти. Потрібно піднімати голову та шукати партнерів, які перебувають у найкращій позиції.

Дуже складно бути чесним, я не хочу розганяти негатив. Але те, що ми зробили в Лізі чемпіонів, недостатньо. Це не перший такий матч у нашому виконанні. Треба зберігати результат.

Потрібно зрозуміти, що в таких матчах, на таких стадіях потрібно діяти розумніше і краще керувати грою. Кожен має взяти на себе відповідальність за свої помилки. Тепер від нас нічого не залежить, все так, як є», – сказав капітан «Манчестер Юнайтед» TNT Sports.