29 листопада 2023 20:24

Тренер "Зорі" Коваль: "Талісман клубу – чорно-білий кіт, а кіт вийде з будь-якої ситуації"

Тренер «Зорі» Юрій Коваль поділився очікуваннями від завтрашнього матчу 5-го туру групового етапу Ліги конференцій проти «Гента».


«Чекаємо серйозного матчу, тому що ми встигли подивитися не тільки ігри в записі, а й зустріч «Гента» на стадіоні проти лідера чемпіонату Бельгії. Гра дуже сподобалася. Був повний стадіон, обидві команди боролися з першої до останньої хвилини. На жаль, через війну дуже рідко ми граємо при повних трибунах чи взагалі з вболівальниками. А якщо фани й є, то частіше вони підтримують не нашу команду.

На теорії ми казали гравцям, що Луганськ був одним з самих відвідуваних міст в Україні за вірністю вболівальників. Пригадали, що наш талісман - чорно-білий кіт, а кіт, як відомо, вийде з будь-якої ситуації, як би складно не було. Це символ «Зорі».

Розуміємо, що гра буде дуже важливою. За складом, за мобільністю та досвідом «Гент» - досвідчена команда як в єврокубках, так і в чемпіонаті. Сподіваюся, що хлопці це розуміють, та ми зможемо зіграти пристойно завтра. Впевнений, що в нас будуть шанси, щоб здобути позитивний результат», - сказав Коваль.


Фото - ФК «Зоря»