27 листопада 2023 11:16

Колишній півзахисник збірної України завершує кар’єру: футболіст зізнався, ким він буде працювати

Півзахисник Карпат Денис Кожанов, який в цьому сезоні переважно виступає за другу команду «левів», в інтерв’ю сайту sport-express.ua розповів, що вже поступово залучається до тренерської діяльності в клубі.


«Мене вже можна назвати більше помічником головного тренера Романа Гнатіва у Карпатах-2. Інколи, коли є необхідність, я можу вийти на поле».

Досвідчений футболіст зізнався, що цей сезон ще планував провести у своїй звичній ролі та допомогти Карпатам вийти в УПЛ, однак тренерський штаб та менеджмент львів’ян по ходу кампанії висловив інше бачення продовження його роботи в клубі.

«Напевно, я не очікував такого розвитку подій. Проте, вважаю, добре, що з’явився такий варіант. Мені запропонували, дали час подумати, і я вирішив погодитися. Розумію, що вік бере своє, і необхідно перебудовуватися. Ігрова кар’єра, на жаль, завершується. Думаю, це хороше рішення для мене».

За словами Кожанова, взимку він вже повноцінно перейде до тренерства.

«До зими я ще пограю, а потім, напевне, остаточно закінчу ігрову кар’єру та буду вже повноцінним асистентом у Карпатах-2. Я пройшов першу сесію на тренерський диплом категорії А», – заявив Кожанов.

В цьому сезоні Кожанов провів один матч за Карпати в Кубку України (один асист) та 12 поєдинків за Карпати-2 у Другій лізі (три голи);
Хавбек є вихованцем Шахтаря, якому належав з 2005 по 2014 рр. За першу команду «гірників» провів один матч;
На рахунку Кожанова чотири матчі за національну збірну України у період з 2010 по 2011 рр.


Фото: ФК "Карпати"