26 листопада 2023 09:11

"Зоря" - дивна команда". Уболівальники "Маккабі" здивовані грою українців

Ізраїльтяни задоволені перемогою і тим, що "Маккабі" фактично забезпечив собі щонайменше друге місце у групі. У "Зорі" залишилися швидше математичні шанси, а ізраїльтянам достатньо не програти в Ісландії, щоб достроково виконати завдання. Але все ж таки у вболівальників "Маккабі" неоднозначні емоції після закінчення матчу. Перемога порадувала їх, але вони не розуміють, чому команда немовби зупинилася після третього голу і дозволила "Зорі" повернутися в гру, ледь не завершивши матч внічию 3:3. Ізраїльтяни переживають, що з такими проблемами в обороні вони програють будь-якому сильному супернику у плей-оф.


Niv: Мене дратує така гра "Маккабі". Вже вкотре команда забиває третій гол і немовби вимикається з гри, особливо в обороні. Поки не пролунає фінальний свисток, треба продовжувати грати. На щастя, "Зоря" у цих двох матчах не змогла скористатися нашою розслабленістю, як і "Брейдаблік" у першому турі. Але у матчах із сильнішими суперниками ми можемо жорстоко поплатитися за таке ставлення до футболу.


Ifrah: Хто б міг подумати, що "Маккабі" взагалі матиме шанси на перемогу після місяця без футболу? Ми не просто виграли у суперника, який мав ігрову практику. Ми грали значно краще та заслужено набрали 6 очок у цих двох матчах. Тепер залишилося не програти "Брейдабліку" за кілька днів, і ми вже в плей-оф Ліги конференцій.


Saadon: Якби мені хтось сказав недавно, що "Маккабі" набере 6 очок із "Зорею", то я не повірив би. Я й досі не можу повірити. Незважаючи на результат, то були дуже складні ігри. Але, здається, навіть Бог був на нашому боці у протистоянні з українцями.


Gadben: Це і є характер нашого народу. Незважаючи на всі проблеми, на всі переживання простих людей та труднощі, які виникли у спортсменів, "Маккабі" виграв два матчі у складного суперника. Ми фактично забезпечили собі друге місце. Це справжнє диво, яке важко пояснити логічно.


Toumi: Цього разу матч вийшов не таким видовищним у плані кількості моментів, але перемога була впевненішою та простішою. "Маккабі" використав провали "Зорі" в обороні і забив два голи в середині матчу. Після цього українці вже фактично не мали шансів врятувати гру. Хоча результат міг би бути впевненішим для "Маккабі". Мені здається, що 3:2 не відображає те, що відбувалося на полі.


Goldberg: Якби матч закінчився внічию 3:3, це не було б справедливо. З іншого боку, це був би важливий урок для "Маккабі". Вже вкотре ми не почуваємося впевнено навіть після того, як виграємо 3:0. Це якесь дивне і незрозуміле явище з психології.


Barda: "Зоря" - дивна команда. Більшість матчу вони грають погано, багато помиляються і дозволяють супернику спокійно створювати моменти. Але коли настає фінальна частина матчу, на поле наче виходить інша команда, яка готова знищувати суперників і створює момент за моментом. Якби українці так грали всі 90 хвилин, то ми не мали б жодних шансів.


LiOR: На 99% "Маккабі "забезпечив собі вихід у наступний раунд. По-перше, нам достатньо зіграти внічию в Ісландії. По-друге, я не вірю, що "Зоря" виграє у "Гента" на виїзді.


Dawuk: Після жеребкування я був упевнений, що боротьба за друге місце продовжуватиметься до останнього туру, оскільки "Зоря" – це команда такого ж рівня, як і "Маккабі". Але успіх усміхнувся нам в обох матчах, тому ми виграли тоді, і виграли зараз. Але якість гри, особливо в обороні, викликає побоювання.


Shay: Дивно, що знову після третього забитого гола ми розслабилися і дозволили "Зорі" створювати моменти біля своїх воріт. І знову українці могли зрівняти рахунок та змусити нас нервувати. Роббі Кіну треба щось із цим робити. Якщо твоя команда виграє 3:0, то вона має закінчувати гру без жодних проблем.


Retshak: Ледве не змарнували перемогу, виграючи 3:0! Як це взагалі можливе? Наша команда цілеспрямовано готувалася до цього матчу, не має бути втоми. Але після 70-ї хвилини ми знову "вимкнулися". Не знаю, як це пояснити.


Gonda: З одного боку, перемога – це найважливіше. Ми виграли і майже вийшли в плей-оф. Це великий плюс, особливо зараз. З іншого боку, ми ледь не втратили перемогу. Було багато помилок у обороні, багато помилок у центрі поля. Після перемоги треба радіти, але в мене якесь розчарування.


Melamu: У плей-оф ми вже точно вийдемо, не сумніваюся у цьому. Але з такою грою там не варто сподіватися на щось хороше. Реальну силу "Маккабі" ми побачили у матчі із "Гентом". Тому можна порадіти за команду після перемоги, але не варто думати, що ми маємо шанси на перемогу в турнірі з такою грою.


Bezalel: Змусили нас похвилюватися наприкінці гри, але найважливіше, що таки виграли. Тепер "Маккабі" може почуватися спокійно. Українцям потрібно виграти двічі, щоби обігнати нас. І щоб ми двічі програли. Це нереально.


Dror: Зміна тренера ніяк не допомогла "Зорі". Здавалося, що українці сьогодні грали навіть гірше, ніж минулого разу. Хоча в нас також було менше моментів в атаці. Але головне, що ми знову забили багато голів та контролювали хід гри, не дозволивши супернику навіть помріяти про нічию. Не говорячи вже про перемогу.


Lier: Ми побачили два фактично однакові матчі. "Маккабі" забиває три голи. Здається, що вже все зрозуміло, але ми починаємо створювати собі проблеми, пропускаємо і футболісти починають нервувати. Начебто після третього голу спокійно можна було катати м'яч і не дозволяти супернику наближатися до наших воріт. Але чи то втома дається взнаки, чи то у команди проблеми з психологією.


Matan: Цей матч мені дуже нагадав реальне життя. Українці довго приходять до тями, але після цього їх неможливо зупинити, вони борються завжди до кінця, навіть якщо немає шансів. Наші люди вірять, що якщо вони попереду, то суперник більше не небезпечний і можна розслабитися. Ми знову і знову даємо противнику шанс виграти, але все-таки наприкінці перемога залишається за нами.


Ronen: Деякі гравці просто не рівня "Маккабі". Тому у нас такі проблеми наприкінці матчу. Атака на найвищому рівні, але оборона постійно створює проблеми. Багато помилок на рівному місці, які допомагають супернику повернутися у гру. На жаль, зараз навряд чи можна думати про посилення складу.


Hamssalem: "Маккабі" тепер набрав 9 очок і може навіть помріяти про перше місце в групі. Для цього потрібно виграти у "Брейдабліку", що цілком реально. А потім виграти у "Гента". Або сподіватися на те, що "Зоря" зможе зупинити бельгійців. Тоді нам достатньо буде зіграти внічию, щоби залишитися на першому місці. Все в наших руках!


Aviel: З кожним матчем "Зоря" грає гірше та гірше. У першому матчі вони мали більш цікаву гру, незважаючи на результат. Наразі якось простіше вийшло виграти. Тому можна вже не переживати за вихід до плей-оф. Оскільки особисті зустрічі мають основне значення, нам достатньо зіграти внічию з "Брейдабліком", щоб посісти хоча б друге місце у цій групі.