25 листопада 2023 18:10

Хаві про 1:1 з "Райо": "Барса" домінувала у 1-му таймі, але не вистачало агресії. У другому менталітет був правильним, але ситуація вже була надзвичайною. Потрібно змінювати підхід, якщо хочемо трофеї.

Хаві незадоволений тим, що "Барселона" першою пропустила у грі з "Райо Вальєкано".


«Гра складалася із двох половин. У першій ми домінували, але не вистачало агресії. У другій ми створювали моменти, забили гол та могли забити ще. На таку гру, як у другому таймі, я згоден. Але до її початку ми вже перебували у непростій ситуації. На такому полі важко грати.


Ми маємо вигравати такі матчі, якщо ми хочемо стати чемпіонами. Якщо ми хочемо здобувати трофеї, потрібно змінити менталітет. Ми маємо бути самокритичними. Саме на таких стадіонах виграють чемпіонати. Нам потрібно прокинутися та додати.


У другому таймі ми мали правильний менталітет, але до цього моменту ситуація вже була надзвичайною, вже було пізно. Треба йти за перемогою з першої хвилини.


У другому таймі видно прагнення перемогти, у першому лише іноді. Потрібно змінити менталітет у цьому плані. На нас вплинули перемоги у Ла Лізі та Суперкубку Іспанії.

Нам дорого коштує те, що ми пропускаємо, робимо подарунки. У багатьох матчах нам доводиться відіграватись. Потрібно додавати», – заявив головний тренер «Барселони» в ефірі DAZN.