23 листопада 2023 15:23
2

Александер Чеферін перед жеребкуванням плей-офф: "Хотів би, щоб Боснія та Герцеговина вийшла на Євро-2024"

Фото - ua.depositphotos.com


Президент УЄФА Александер Чеферін заявив, що хотів би бачити на Євро збірну Боснії та Герцеговини. Цю заяву він зробив, відвідуючи сербське місто Лєсковац 19 листопада - ще до того, як стало відомо, що команда зіграє з Україною у півфіналі плей-офф за вихід на Євро-2024.


«Я дуже радий бачити таку хорошу інфраструктуру і перебувати у цій частині Сербії, де я ніколи раніше не був. Я мало що бачив, крім літака та машини, але дуже радий, що ми приїхали. Я радий, що ці частини Сербії одержують належну інфраструктуру.


Я радий, що три збірні із регіону близькі до виходу на чемпіонат Європи: Сербія, Хорватія та Словенії. Я хотів би, щоб Боснія і Герцеговина та Північна Македонія також пройшли кваліфікацію, але у них немає шансів. Боснія та Герцеговина виступатимуть у плей-офф, але так, як вони грають… Звичайно, я хотів би, щоб якнайбільше збірних із регіону вийшли на чемпіонат Європи», - сказав Чеферін.


Перед матчем Україна – Італія (0:0) було опубліковано цитату Чеферіна. «Італія має кваліфікуватися на Євро-2024. Інакше це буде катастрофа. Збірна Італії дуже важлива. Я думаю, що Італія виграє в України», - сказав Чеферін у кулуарах Франкфуртського книжкового ярмарку.

Матч Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться 21 березня 2024 року.

Отакі заяви Чеферін робитиме перед усіма матчами збірної України?
Дивовижне поєднання підлості та дурості в одній людині