23 листопада 2023 14:50

Ребров оцінив результати жеребкування плей-офф відбору Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував сьогоднішні результати жеребкування плей-оф відбору Євро-2024, за підсумками якого збірній України випало зустрітися у півфіналі з командою Боснії і Герцеговини.


– Сергію Станіславовичу, що скажете про підсумок жеребкування?
– Я вже казав, що немає різниці, хто випаде нам на жеребкуванні. Нам випала збірна Боснії і Герцеговини. Будемо готуватися до цього суперника. Поки що рано про щось казати, тому що попереду ще три-чотири місяці підготовки. Дуже важливо, в якому стані підійдуть усі наші гравці до матчів плей-оф. Маємо інформацію, з ким гратимемо, і я впевнений, що ми будемо готові до березневих зустрічей.


– Які плани має тренерський штаб щодо підготовки до матчів плей-оф у наступні місяці?
– Протягом цих місяців будемо спостерігати і за нашими гравцями, і за суперниками. Я знайомий зі збірною Боснії і Герцеговини, там підібрані гарні гравці. Навіть попри те, що вони не дуже добре виступили у своїй групі в цьому відбірному циклі.


– Фінальний матч плей-оф буде проти переможця пари Ізраїль – Ісландія. Хто з цих опонентів став би кращою опцією для нашої команди в боротьбі за путівку на Євро-2024?
– Не маю побажань, на кого з цих збірних потрапляти у фіналі плей-оф. Хіба що важливо, що якщо ми пройдемо збірну Боснії і Герцеговини, то другий матч гратимемо вдома. Підтримка наших уболівальників – ось це дуже важливо! Але нам треба добре підготуватися до зустрічі з боснійцями, для гравців дуже важливо думати саме про першу й найближчу гру.