22 листопада 2023 22:38

Суд виправдав Роналду у справі про зґвалтування та відхилив позов Майорги

Суд виправдав нападника "Аль-Насра" Кріштіану Роналду у справі про зґвалтування, де позов моделі Кетрін Майорги було відхилено. Про це повідомляє Daily Mail.


Процес розпочався у вересні 2018 року після того, як модель подала позов про зґвалтування в одному з готелів у червні 2009 року. Майорга стверджувала, що отримала від Роналду 375 тисяч доларів за мовчання. Пізніше португалець визнав факт передачі грошей, але факт зґвалтування категорично заперечував. Його юристи стверджували, що сексуальний контакт відбувся за обопільною згодою, і вказували, що угода про нерозголошення забороняє Майорзі говорити про ті події.

У жовтні 2020 року модель розраховувала довести, що не була здатна розібратися в умовах угоди про нерозголошення, яку було укладено 2010 року.

У квітні 2021 року Майорга зажадала від Роналду 65 мільйонів євро як компенсацію моральної шкоди за зґвалтування, факт вчинення якого не було доведено. У червні 2022 року її позов відхилили - суддя Дженніфер Дорсі припинила провадження у справі через несумлінну поведінку позивача і використання вкрадених конфіденційних документів.

Тепер команда юристів Майорги просила 9-й апеляційний суд США скасувати рішення про закриття справи та поновити розгляд позову, який вона вперше подала в Неваді 2018 року. Однак суд знову відхилив позов.