22 листопада 2023 22:07

Член парламенту Гани вибачився перед Магуайром за використання його в якості ганебного порівняння

У грудні 2022 року член парламенту Гани Ісаак Адонго порівняв віце-президента країни Махамуду Бавумію з центрбеком Манчестер Юнайтед Гаррі Магвайром.


Адонго вказав на економічний бюджет держави, заявивши, що Бавумія "любить забивати політичні автоголи", як це робив на полі англієць.

Однак це сталося за часів, коли Магвайр справді погано виступав. Але в нинішньому сезоні його гра рідко піддається критиці.


З цієї причини Адонго вирішив вибачитися перед футболістом, назвавши його ключовим гравцем манкуніанців.

"Якщо ви пам'ятаєте, рік тому я порівняв свого великого брата, доктора Махамуду Бавумію, з Гаррі Магвайром. Пане спікер, я перепрошую у Гаррі Магвайра. Пане голово, ви дуже розлютилися, коли я навів захисника в якості прикладу".

"Сьогодні Магвайр перевернув ситуацію і змінився як футболіст. Пане спікер, Гаррі Магвайр тепер є ключовим гравцем Манчестер Юнайтед, а наш Магвайр, економічний Магвайр, зараз блукає небом із кубком у руці".


Про ці слова дізнався сам Магвайр, який у соціальних мережах прийняв вибачення Адонго.

"Вибачення депутата Іссака Адонго прийнято. Незабаром побачимося на Олд Траффорд" - написав захисник.


Варто зазначити, що гра Гаррі Магвайра цього сезону заслужила похвалу від головного тренера Манчестер Юнайтед Еріка тен Хага, який залишився вражений самовіддачею англійця.