22 листопада 2023 18:27

Заробітна платня українців у чемпіоншипі: Русин заробляє майже в два рази більше, ніж Кухаревич

Стало відомо, скільки заробляють українські нападники, Назарій Русин та Микола Кухаревич, які виступають в англійському Чемпіоншипі за Сандерленд та Суонсі відповідно.


Зарплата 24-річного нападника Сандерленда Назарія Русина складає 468 тисяч фунтів стерлінгів на сезон. Цікаво, що навіть у Динамо форвард отримував менше – близько 100 тисяч фунтів на рік. Контракт Русина з «чорними котами»розрахований на чотири роки, і його заробітна плата є однією з найвищих у команді (шосте місце).

Микола Кухаревич у Суонсі заробляє приблизно в два рази менше за Русина, але все одно отримав суттєве підвищення порівняно із заробітною платою в Хіберніані. Валлійський клуб платить українцеві 260 тисяч фунтів за сезон, тоді як шотландці надавали лише 60 тисяч, про це повідомило Capology.

Микола Кухаревич цього сезону провів на полі 133 ігрові хвилини, але навіть за цей час зумів відзначитися забитим м'ячем.
Назарій Русін відіграв більше (241 хвилину), але ще не встиг забити свій перший гол у англійському футболі. Натомість українець віддав одну гольову передачу.