22 листопада 2023 11:48

Колишній гравець "Металурга" назвав головну відмінність між Сидорчуком та Степаненком

Ексфутболіст Металурга, Зорі та Металіста Сергій Рудика дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол», в якому згадав свій період у запорізькому клубі.


Зокрема, колишній півзахисник розповів про те, як починали свою кар'єру Сергій Сидорчук та Тарас Степаненко, які у підсумку стали капітанами Динамо та Шахтаря відповідно.


«Сидорчук був перспективним футболістом. Його готували на продаж, тому він грав. Степаненко набагато менше часу провів у першій команді Металурга. Буквально через сезон його забрав Шахтар».


Окрім цього, ексфутболіст порівняв ветеранів збірної України за ігровими якостями.


«Тарас – це чистий опорник. Може закрити центр поля та усе там забетонувати. Повз нього муха не пролетить. Свою ідеальну гру він демонстрував у праймовому Шахтарі із бразильцями. Відібрав – віддав ближньому, а далі вони вже самі розберуться.


Сидорчук також класно діє у відборі та робить великий обсяг роботи. Однак він більш креативний, може віддати гостру передачу. Тарас не займається грою на атаку. Сидорчук вміє зіграти як на оборону, так і на атаку», – сказав Рудика для «УФ».