20 листопада 2023 13:54

Анрі про Мбаппе: "У нього вже 300 голів, а йому лише 16 років. Це просто неймовірно. Дехто навіть на тренуваннях стільки не забиває"

Тьєррі Анрі висловився про результати Кіліана Мбаппе.


24-річний футболіст досяг позначки 300 голів за кар'єру – у нього 46 голів за збірну Франції та 254 за «Монако» та «ПСЖ».

«Те, що він робить, не вкладається в голові. Але він змусив нас звикнути до цих виступів, що це просто неймовірно. До того ж насправді він грає не в центрі атаки, насправді він грає скрізь. Він не справжній інстинктивний бомбардир, але він забиває голи, віддає паси, він уміє робити майже все.

Проблема, коли ти дуже сильний, полягає в тому, що люди часто звертають увагу на те, чого ти не зробив, де ти зазнав невдачі або був поганий. Це правда, що у нас трохи завищено вимоги до нього.

Я часто це говорю, але повторю ще раз: давайте будемо щасливі, що він француз. він двічі виходив у фінал чемпіонату світу, оформив хет-трик у одному з них. У нього вже 300 голів, а йому лише шістнадцять років (сміється).

Що ви хочете від мене почути? Це просто неймовірно. Давайте продовжимо спостерігати. Звичайно, він все ще може щось удосконалити, бо завжди можна розвиватись. Але 300 голів... Деякі люди навіть на тренуваннях стільки не забивають», – сказав колишній нападник збірної Франції та головний тренер Франції U21.