18 листопада 2023 17:40

Денис БОЙКО: "Буяльський - один з найрозумніших гравців УПЛ"

Голкіпер «Полісся» Денис Бойко розказав про свого колишнього одноклубника по «Динамо» Віталія Буяльського.


«Мені було дуже прикро, коли я не відбив пенальті від Буяльського (в матчі 10-го туру УПЛ (3:2) - прим.). Він - мій друг, ми багато спілкувались, коли разом були в «Динамо». Він дуже добре готувався до всіх пенальті. Я на 90% знав, куди він буде бити. Це було десь на рівні відчуттів.


Він - дуже розумний футболіст, один з найрозумніших в нашій лізі. Він має дуже великий досвід. Це гравець, якого дуже важко розкусити. Він може бити в різні кути, може підсікати м’яч, він дуже це любить.

На рівні відчуттів я знав, що він буде бити саме в той кут. Я зробив все від себе залежне, щоб відбити цей пенальті, але перед самою рукою він підскочив на купині і просто перелетів через мою руку. Саме тому я так засмутився. Не тому, що він забив, але було прикро, що я бачив цей м’яч. І ще й за такого рахунку, та ще й в матчі проти «Динамо».

Потім я в нього запитав, чим він таким снідав, що м’яч так прикро залетів у ворота. Він тоді сказав, що його удари в нижній кут неможливо відбити, без шансів. Але шанси є завжди», - сказав Бойко.