17 листопада 2023 18:12

Роберто Моралес та Віталій Кравченко коментуватимуть матч Україна – Італія 20-го листопада

Уже 20 листопада о 21:45 відбудеться матч збірної України проти збірної Італії. Для України – це найважливіший матч відбіркового турніру Чемпіонату Європи УЄФА з футболу 2024. В ньому вирішуватиметься доля другого квитка у фінальну частину турніру в групі С.


Команда Сергія Реброва протистоятиме чинним чемпіонам Європи, і в нас є кілька варіантів, залежно від результату зустрічі збірних Італії та Північної Македонії. У разі перемоги команди Лучано Спалетті нашій збірні потрібні тільки 3 очки. Якщо ж збірна Італії втратить очки в девʼятому турі – в останній зустрічі нас влаштовуватиме і нічия.

MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).

Початок передматчевої студії вже о 20:30. До ведучих студії Олександри Кучеренко і Артема Панченка доєднаються актор, сценарист і комік Костянтин Трембовецький, і актор, сценарист студії «МАМАХИХОТАЛА» і ведучий «Небезпечної передачі» Олег Маслюк. Матч коментуватимуть Роберто Моралес та Віталій Кравченко.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.

Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.