17 листопада 2023 09:50
3

Хацкевич жорстко відповів Лужному: "Робиш добро людині - відійди, а то хвилею подяки накриє"

Олег Лужний у недавньому інтерв'ю поділився негативними спогадами про спільну співпрацю з Олександром Хацкевичем та роботу в його тренерському штабі Динамо.


Редактор сайту FanDay.net Євген Чепур зв'язався з колишнім головним тренером Динамо, зачитав йому цитати з того інтерв'ю та почув коментар від Олександра Миколайовича.

«Мене запрошували під цікавий проект і Хацкевич запевняв, що ми будуємо супер-команду. Втім, згодом стало зрозумілим, що обіцянки Олександра не відповідають дійсності».


Хацкевич: Мені довелося попрацювати зі справжнім професіоналом, як він каже. Але я знаю одне: що якщо ти робиш добро людині, то треба відійти на безпечну відстань, а то хвилею подяки тебе може накрити. Отак можу сказати.


«Він покликав до Динамо гравців, які й близько не відповідали рівню клубу та поставленим завданням. Можливості якісно посилитися та отримати добрі результати в Динамо тоді були».


Хацкевич: Нехай тоді він наведе список футболістів, яких я запросив. Може, він мав якісь варіанти. Але від нього я не чув жодної пропозиції щодо посилення нашої команди. А ні, було одне. Це був лівий захисник Василь Кравець у той час, коли у нас на цій позиції грали Пиварич та Миколенко.


Хацкевич і Лужний разом виступали у київському Динамо з 1996-го до 1999-го року.


Білоруський наставник обіймав посаду головного тренера столичного гранду з 2017 по 2019 роки.

Лужний має згадати свою "роботу" в Таврії, шаленну зарплату з 6 нулями, купу легіонерів і нульовий вихлоп з цього.
Кравець був знатним привозилою в юніорські/молодіжні часи, до того ж вельми специфічною психологією заробітчанина(що в свій час шокувало і Ворсклу і Дніпро), тому такий вишуканий стьоб Хацкевича над селекційними пропозиціями Лужного у відповідь я оцінив.
Сховати
Умник, при всьому при цьому Лужний правий, бо торба Корзуноподібних гравців, які прийшли під Хаціолу, справжні нулі)
Битва сердец:-)