16 листопада 2023 23:16

"Мудрик та Зінченко – гравці з іншого світу": польський журналіст висловися про матч збірної України та "Лехії"

16 листопада відбувся дружній матч між польською командою Лехія та збірною України. Зустріч завершилась із рахунком 2:0 на користь української команди.


Матч проходив на закритому стадіоні і трансляція не здійснювалася. Польський журналіст Пьотр Слонка прокоментував результати гри у своєму Telegram-каналі.


«Україна майже весь час володіла м'ячем, Лехія двічі виходила зі своєї половини, один небезпечний удар Хланя вище воріт. Україна легко могла вигравати 2:0, 3:0».


Також Слонка заявив, що наша збірна була на голову сильніша і окремо виділив Зінченка та Мудрика.


«Багато замін, Україна на кілька рівнів краща, Мудрик та Зінченко – гравці з іншого світу, Лехія випускала хлопців із академії... Загалом, другий тайм був таким самим, як і перший. Україна володіла м'ячем, а Лехія ганялася за ним. Заслужена перемога, вона могла бути набагато більшою. Але масакри не було. Це справді був цінний урок. Для Лехії».


За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С, маючи 13 очок після семи матчів.


В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.


У понеділок, 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.