14 листопада 2023 23:26

Рівалдо та сестра Неймара виявились причетними до держперевороту у Бразилії

Колишній футболіст Рівалдо і сестра гравця "Аль-Хіляль" Неймара Рафаелла Сантос стали причетними до державного перевороту в Бразилії.


За інформацією Marca, до заворушень і спроб державного перевороту після перемоги президента Лули да Сілви в Бразилії причетні колишній бразильський футболіст Рівалдо і сестра Неймара Рафаелла Сантос.


Прокуратура звинуватила їх у фінансуванні спроб державного перевороту. Заворушення були спрямовані проти перемоги Лули да Сілви над Жаїром Болсонару. Рівалдо і Рафаелла Сантос зараз перебувають у центрі розслідувань Федеральної поліції, яка завела справу про все, що сталося 8 січня, коли Лула да Сілва став президентом Бразилії після виборів.


Послідовники Болсонару, колишнього президента Бразилії, масово мобілізувалися. Ці мобілізації спричинили сутички, заворушення та арешти в країні. А коли у затриманих було взято свідчення, вони зізналися, що колишній нападник "Барселони" і сестра Неймара були серед людей, які фінансували ці спроби державного перевороту.


Рівалдо звинувачують у тому, що він пожертвував на цю справу майже 10 тисяч євро, однак команда юристів спростовує цю версію, вказуючи, що він допоміг лише 380 євро "нужденним людям у храмі". Щодо Рафаелли Сантос, то її юридична команда заявила, що вона не відправляла жодних грошей на демонстрації.