12 листопада 2023 23:18

Віктор Коваленко отримав хороші оцінки за гру з "Наполі"

Гучною сенсацією 12-го туру Серії А тепер можна вважати не втрачену перемогу "Мілана" в Лечче (після години гри "россо-нері" вели в рахунку в два м'ячі, але потім за п'ять хвилин і пропустили двічі), а мінімальну домашню поразку "Наполі". Від "Емполі", який бовтався в зоні вильоту!


Хоча за грою, звісно, ніщо не віщувало біди для тіффозі в Неаполі. "Партенопеї" володіли відчутною перевагою у володіннях 34-річного албанця Етріта Беріші – за матч "Наполі" завдав 18 ударів по воротах, сім із них були у площину, проте Беріша витягнув усе! І абсолютно заслужено став головною зіркою матчу – у SofaScore йому взагалі поставили більше "дев'ятки".


А справжнім джокером "Емполі" став Віктор Коваленко – український центрхав з'явився на полі на заключну двадцятихвилинку, а на початку компенсованого часу, отримавши пас від свіжого Тайрона Ебуехи (нігерієць вийшов на останні півгодини), переграв кіпера господарів П'єрлуїджі Голліні! 0:1 – три очки дозволили "Емполі" залишити зону вильоту, а Коваленку – увійти до топ-5 найкращих гравців матчу у складах обох команд за версією SofaScore, з оцінкою в 7.3 бала. WhoScored оцінив дії Віктора трішки нижче – у 7.2 бала (що цікаво, у складі "Наполі" вищу оцінку від цього статпорталу отримав тільки Франк-Андре Замбо-Ангісса – 7.8).


Віктор Коваленко отримав хороші оцінки за гру з "Наполі" - изображение 2