12 листопада 2023 13:16

Реднапп: "Дитяча команда обіграла б "шпор" швидше, ніж "Челсі". З "Сіті" буде складніше"

Колишній головний тренер "Тоттенхема" Гаррі Реднапп висловився про проблеми "Челсі" напередодні матчу цього лондонського клубу з "Манчестер Сіті" в англійській Прем'єр-лізі.


«У минулому матчі з «Челсі» «Тоттенхем» вирішив зіграти з високою лінією захисту, на якій було відразу дев'ять осіб. Це було самогубством. І все ж таки «Челсі» знадобилася майже вся гра для того, щоб забити голи. Так багато офсайдів та брак інтелекту. Дитяча команда могла б розібратися із цим швидше.

Вони самі ускладнили собі завдання і досягли успіху завдяки щастю. Сьогодні у матчі з «Манчестер Сіті», напевно, їм буде не так просто.

Ще одна особливість цього «Челсі» полягає в тому, що я ледве знаю будь-кого з цієї команди. Є Стерлінг, Галахер, Сілва, Джеймс, Фернандес та Кайседо. Але далі мені важко перераховувати.

Якби мені запропонували укласти парі на £100 на те, щоб назвати всіх гравців «Челсі», то я програв би. Адже ми говоримо про клуб, який упродовж багатьох років купував і продавав іменитих футболістів. Все це здається таким дивним, коли ти спостерігаєш за цим зараз», - пише Реднапп у своїй колонці The Sun.