12 листопада 2023 08:44

"Де були інші європейські клуби?". Фанати "Жирони" в захваті від Довбика і Циганкова після переможного матчу

Фото - ua.depositphotos.com


У суботу, 11 листопада, у поєдинку 13-го туру Ла Ліги Райо Вальєкано на своєму стадіоні програв Жироні з рахунком 1:2, за яку виступають українці Артем Довбик і Віктор Циганков.


Жирона завдяки голу Артема Довбика з передачі Віктора Циганкова перемогла Райо Вальєкано з рахунком 2:1. Фанати каталонського клубу вчергове висловили захват діями українського дуету.

Dominik Piechota: «Ще один матч, де український дует Циганков та Довбик виконує роботу попереду в Жироні. І знову вони приводять їх до перемоги».

Bambang Satrio: «З приходом Савіо, Довбика та Гарсії Жирона цього сезону виглядає дуже солідно. Жирона також виграє від того, що не грає в єврокубках, тому вони можуть бути в кращій формі».

Carlos Marín: «Довбик і Циганков були дивовижними. Створення другого гола було класним. Довбик – це якість».
Matteo: «Де були інші європейські клуби на Довбика? Хлопець явно вміє завершувати. Такий гарний крок назад, щоб створити простір, який збив захисника з ніг. А ще він дуже корисний у підкатах».

Juanda Ríos: «Ось вам статистика. Лише Джуд Беллінгем в цьому сезоні забив більше голів у Ла Лізі, ніж Довбик!»

Firat: «Це справді дивно, що робить Мічел. Вони не тільки займають перше місце, але й грають у дуже гарний футбол і забивають багато голів.

Довбик був, мабуть, найбільш недооціненим підписанням минулого літа у всій Європі. Виглядає дуже добре».

Жирона провела 13 матчів, набрала 34 очки і посідає перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, випереджаючи Реал на п'ять пунктів за однієї гри в запасі у мадридців.


У наступному турі каталонці зіграють удома проти Атлетика в понеділок, 27 листопада.


26-річний Довбик перейшов у Жирону з Дніпра-1 у літнє трансферне вікно і зіграв за іспанську команду 14 поєдинків, у яких забив сім м'ячів і оформив п'ять асистів.


25-річний Циганков провів у поточному сезоні за каталонців 12 матчів, забив два голи і зробив стільки ж результативних передач.