11 листопада 2023 08:16

Паоло Мальдіні - головний кандидат на посаду директора "Аль-Іттіхада"

Колишній технічний директор Мілана Паоло Мальдіні вважається головним кандидатом на посаду директора в саудівському Аль-Іттіхаді.


Нагадаємо, у жовтні повідомлялося, що Паоло, який віддав Россонері 25 років як гравець, відмовився від посади спортивного директора в одному із клубів Саудівської Аравії.

55-річний Мальдіні залишається без роботи з червня 2023 року, коли Мілан офіційно оголосив про припинення співпраці зі своєю легендою. Повідомлялося, що головна причина звільнення Паоло – провальне літнє трансферне вікно.

Мальдіні обіймав посаду технічного директора Мілана з літа 2019 року, до того пропрацювавши один рік як директор зі стратегічного розвитку клубу. Він допоміг Россонері виграти Серію А у сезоні 2021/22.

8 листопада стало відомо про припинення співпраці Аль-Іттіхада з португальським тренером Нуну Ешпіріту Санту, який працював у цьому клубі з літа 2022 року і привів його до чемпіонського титулу сезону 2022/23.

Серед кандидатів на посаду нового тренера клубу з Джидди називався португалець Паулу Соуза, який у 90-ті грав у Серії А, зокрема за міланський Інтер.