10 листопада 2023 00:13

Ліга Європи. "Ракув" з Кочергіним програв "Спортінгу", "Аталанта" дотисла "Штурм", "Бетіс" розніс "Аріс"

У четвер відбулись матчі 4-го туру Ліги Європи.


Група С

Бетіс – Аріс Лімасол – 4:1


Голи: Іглесіас, 34, Руйбаль Гарсія, 64, Рока, 79, Еззалзулі, 90+4 – Кокорін, 84


Нереалізований пенальті: Фекір, 76 (Бетіс)


Рейнджерс – Спарта Прага – 2:1

Голи: Даніло, 12, Кантвелл, 20 – Гараслін, 77


Група D


Спортінг – Ракув – 2:1

Голи: Гонсалвеш, 14 (п.), 52 (п.) – Рундіч, 71


Вилучення: Раковіцан, 13 (Ракув, червона картка)


Аталанта – Штурм Грац – 1:0

Гол: Джимсіті, 50


У групі С Бетіс розгромив кіпрський Аріс. Іглесіас вивів іспанців вперед в середині першого тайму, а по перерві севільці забили ще двічі (до слова, Фекір не зумів переграти голкіпера лімасольців з пенальті). Кокорін, який вийшов на останні хвилини один гол відквитав, однак вже у доданий час Еззалзузі повернув різницю у три м'ячі.


У паралельній зустрічі Рейнджерс на своєму полі втримав перемогу над Спартою. Шотландці забили два швидкі голи і тримались до середини другого тайму. Гараслін зумів оформити гол престижу, але врятувати бодай нічию пражанам не вдалось. Після 4-х турів з максимальним показником лідирує у турнірній таблиці Бетіс. Рейнджерс з 7-ма пунктами другий. Спарта набрала 4 бали і випереджає Аріс на й очко.


У групі D Ракув на виїзді програв Спортінгу. Вже на початку зустрічі португальці заробили право на пенальті, а Раковіцан залишив гостей у меншості.


Гонсалвеш чітко виконав вирок. На початку другого тайму він оформив дубль і також з одинадцятиметрового (цього разу за гру рукою суперника). На екваторі другої сорокап'ятихвилинки Ракув один гол відквитав, але на більше не награв. Український півзахисник Владислав Кочергін вийшов у старті і був замінений на 62-й хвилині.


Аталанта ледь впоралась зі скромним Штурмом. Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий Джимсіті одразу по перерві. Як наслідок, бергамаски з 10 пунктами очолюють свій квартет, на 3 очки менше у Рейнджерса. Австрійці з 4-ма балами треті, а Ракув з одним балом замикає турнірну таблицю.