9 листопада 2023 15:17

Пол Скоулз - про тен Хага: "Манчестер Юнайтед не може собі дозволити звільнити ще одного тренера"

Поразка від Копенгагена стала для Манчестер Юнайтед уже дев'ятою у сімнадцяти матчах цього сезону.


Катастрофічна нестабільність результатів клубу створює загрозу для головного тренера команди Еріка тен Хага, який може втратити свою роботу.


Проте легендарний хавбек "червоних дияволів" Пол Скоулз вважає, що клуб має продовжувати довіряти нідерландському наставнику, оскільки у минулі роки звільнення тренера на другий-третій сезон ні до чого не призводило.


"Я досі не відчуваю, що на нього чиниться такий великий тиск. Думаю, у нього був хороший рік і він виграв трохи часу в цьому відношенні", - цитує англійця The Athletic.


"У нього в команді серйозні проблеми з травмами, але, як ви кажете, дев'ять поразок у сімнадцяти іграх - це недостатньо добре".


"Я знаю, що тренерів звільняли на другий чи третій рік. Не думаю, що ми більше можемо дозволити собі таке. Нам потрібно дати цьому хлопцю працювати далі".


Після чотирьох зіграних турів групового етапу Ліги чемпіонів Манчестер Юнайтед посідає останнє місце свого квартету, заробивши лише три очки. У двох турах, що залишилися, на манкуніанців чекає виїзна гра з Галатасараєм і домашній поєдинок проти Баварії.